01_utopics

Després d’anys treballant en agències, vam decidir que ens agradaria provar el contacte directe amb el client final i poder explorar conjuntament el millor camí per a una experiència comunicativa plena per a tots dos. D’aquesta manera neix UTOPIC, un estudi jove que formem la Maria i en Gerard, dos professionals de disciplines diferents i amb visions molt diferents, que ara volen aplicar la seva experiència de tots aquests anys en un estudi propi orientat plenament al client.

Gerard. Publicista. Realvisceralista frustrat. Creador de conceptes i d’atmosferes. S’encarrega del desenvolupament web, dels continguts, de la conceptualització aplicada al producte i de l’estratègia marquetiniana. És el contrapunt de la Maria en XXSS i Comunicació digital.

twitter linkedin instagram

Maria. Dissenyadora. Comunicadora gràfica. S’encarrega de crear i definir les imatges corporatives i de gestar els dissenys més utòpics. Posseeix la màgia que converteix carbasses en carrosses. És el contrapunt d’en Gerard en l’estratègia de campanyes i el màrqueting corporatiu.

twitter linkedin instagram